Heeft u vragen? Bel ons +32 11 61 01 30


HDM | Voor vloeren, wanden, plafonds en outdoor producten.

HDM heeft een breed assortiment producten voor de bekleding wanden, plafonds en vloeren, zowel binnen als buiten. Op basis van MDF of HDF, hout, SPC vinyl -, PVC - en laminaat. U vindt HDM producten o.a. in bouwmarkten en speciaalzaken in Nederland, België en Frankrijk. Sinds 1959 ontwikkelt HDM decoratieve producten voor de binnenafwerking voor professionele- en doe-het-zelf markt.
In de ontwikkeling van onze producten staan innovatie en hoge kwaliteitseisen centraal. Daarnaast voorzien we in een eenvoudige verwerking, een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en een breed productassortiment. De meeste producten vinden hun weg naar de consument via retailkanalen, variërend van DHZ-bouwmarkten tot gespecialiseerde woonwinkelketens en onafhankelijke winkelbedrijven.
HDM wand- en plafondpanelen

Wand- en plafondpanelen

Wanden en plafonds zijn de basis van een sfeervol interieur. Met HDM wand- en plafondpanelen plaatst u heel eenvoudig een perfect afgewerkt wand of plafond. Elk paneel heeft een toplaag van duurzame en afwasbare decorfolie en is dus gemakkelijk te onderhouden. Voor de juiste afwerking van uw wand of plafond is bijpassend lijstwerk beschikbaar. 
Voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens bieden we de Avanti Aqua, SPC vinyl (Aqua Click Tiles) en PVC waterproof panelen aan. Deze speciaal hiervoor ontwikkelde panelen zijn waterbestendig en bieden een prachtig alternatief voor tegel- en stucwerken.

HDM vloeren

Vloeren

De vloer is de basis van een ruimte. HDM biedt een breed assortiment laminaat-, houten-, PVC-, en LVT-vloeren.
De laminaatvloeren zijn uitgevoerd met natuurlijke, niet van echt te onderscheiden, houttinten.
De massieve eikenhouten 'Character Floor' vloeren zijn een natuurproduct. Robuust en vol karakter. Alle houten vloeren zijn kant-en-klaar afgewerkt in diverse kleuren olie of zijn naar keuze ook onbehandeld beschikbaar, zodat u de vloer zelf in de gewenste kleur kan afwerken.
De PVC- en LVT-vloeren zijn een perfecte oplossing in vochtige ruimtes zoals het toilet, de keuken of badkamer.


Outdoor panelen

Het Outdoorassortiment van HDM bestaat onder meer uit weerbestendige kunststof gevelbekleding, kunststof boeidelen, PVC carportpanelen en een innovatief dakgoot- en regenpijpsysteem.
Met Outdoor gevelbekleding geeft u de gevel van uw huis of tuinhuis de uitstraling die u wenst. De duurzame en milieuvriendelijke kunststof boeidelen zijn te gebruiken voor een breed scala aan buitentoepassingen. Voor de afwerking van wand en plafonds buiten, is het Carport paneel ontwikkeld. Tot slot biedt het sterke, lichte PVC dakgoot- en regenpijpsysteem een klassieke uitstraling aan uw huis of tuinhuis.

Laden
Laden